Facebook Hesabını Tamamen 'Silme'

Artık Facebook'tan tamamen uzak kalmak ve bir daha kullanmak istemiyor olabilirsiniz ya da diğer bir sebepten ötürü bir facebook hesabınızı silmek isteyebilirsiniz.
O zaman haberimizi inceleyin:


Facebook hesap silme işlemine başlamadan önce bilmeniz gerekenler:

  1. Facebook hesap silme işleminin hiç bir şekilde geri dönüşü yoktur.
  2. Facebook hesabınızı sildikten sonra yöneticiliğini yaptığınız grup ve sayfalar da silinecek. Grup ve sayfalarınızın silinmesini istemiyorsanız Facebook silme işlemine başlamayın veya başka kişileri sayfa ve gruplarınıza yönetici atamanız tavsiye olunur.

    Hesabınızı açtığınız günden bugüne kadar yaptıklarınızı ve paylaştıklarınızı yedeklemek istiyorsanız bu sayfadan Facebook Genel Hesap Ayarları sayfasına girebilir ve alt kısımdaki bağlantıdan Facebook verilerinizin kopyasını indirebilirsiniz. Bahsettiğim sayfanın ekran görüntüsü:




    Facebook hesabınızı silmek için ise önce BURAYA tıklayın sonra da açılan onay kutusundan “Hesabımı Sil” butonuna tıklayın.

PAYLAŞ:

yazar hakkında

Merhaba;
Teknoloji meraklısı, bilişim sevdalısı, junior yazılımcı, metin yazarı, sosyal medya yöneticisi...

blogger benzer konular eklentisi
    Okuyucu Yorumu

0 Yorum Yapıldı:

Yorum Gönder